Vaste telefonie

Xelion

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de wereld van VoIP-telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met VoIP Zakelijk van Xelion beschikken bedrijven over een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die op elke gewenste tijd en plaats via VoIP kunnen bellen, zowel met de vaste telefoon, de PC, de laptop of de smartphone.
Dankzij de Xelion app is de smartphone helemaal geïntegreerd in de bedrijfscommunicatie en is tegelijkertijd het vaste nummer altijd binnen handbereik. Dankzij de openheid van het platform is ook integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket mogelijk. Xelion is uitstekende software waardoor communicatie en klantcontact naar een hoger niveau worden getild.

Kwebbl

Excellent in Communicatie levert het meest gebruikersvriendelijke, veiligste en modernste cloud communicatieplatform van Nederland. Het hosted VoIP-platform biedt alle functionaliteiten die van een moderne telefooncentrale verwacht mag worden.
Vanwege de extreem vriendelijke gebruikersinterface is de hosted VoIP-centrale heel eenvoudig te beheren.
Het telefonieplatform integreert door de moderne API heel eenvoudig met andere online (CRM) oplossingen en heeft een speciaal ontworpen anti fraude- en hackdetectiesysteem.