Xelion 7 Hosted

Bent u op zoek naar een telefooncentrale met een geringe eenmalige investering en zeer aantrekkelijke maandkosten? Zitten ze niet te wachten op een fysieke telefooncentrale op locatie? Dan is EXIC Hosted Telephony met de gebruiksvriendelijke software van Xelion dé oplossing.

Xelion 7 is dé IP-telefooncentrale die voorziet in de huidige verschuiving naar plaats, apparaat en tijd onafhankelijk werken. Hiermee krijgt een bedrijf meer grip op het zakelijke gespreks- en communicatieverkeer. Met nieuwe functionaliteiten en intuïtieve gebruikersinterfaces biedt Xelion 7 een nieuwe, praktische oplossing. Medewerkers hebben vanaf nu hun zakelijke communicatie tool altijd bij de hand, waar en met welk apparaat ze ook werken. Zakelijk bellen, chatten, agenda’s inzien, elkaars beschikbaarheid zien, mailen en nog veel meer via smartphone, tablet, bureautelefoon of pc. Het is allemaal mogelijk met Xelion en dat voor een zeer flexibele en aantrekkelijke prijs.

Fysiek heeft u als organisatie alleen telefoons en softphones op locatie. Het beheer en de ondersteuning van de telefooncentrale ligt volledig in handen van EXIC, of desgewenst bij uw IT afdeling. In combinatie met de internetverbindingen welke wij leveren bent u ervan verzekerd dat u de beste kwaliteit heeft tegen een scherpe prijs.

Een bijzonder voordeel van een Xelion Hosted Centrale zijn de flexibele contracten. Er kunnen door uzelf eenvoudig gebruikers toegevoegd worden zodra een organisatie groeit, maar als het wat slechter gaat, kunt u net zo gemakkelijk minder licenties afnemen.

Daarnaast zit u niet gebonden aan langdurige contracten met providers en zijn wij vrij om altijd het beste in markt bij u aan te kunnen bieden.