Referenties van EXIC

 

Wij, Volkshuisvesting Arnhem, zijn nu bijna twee jaar klant van EXIC. Wij hebben gekozen voor EXIC omdat zij ervaring hebben met de ondersteuning van Xelion; VoIP-telefonie van een Nederlands bedrijf.

We hebben Steven leren kennen als een betrokken eigenaar die begaan is met zijn klanten. In korte tijd hebben wij een goede relatie opgebouwd, waardoor het aangenaam is om met hem zaken te doen. Alle medewerkers van EXIC staan altijd paraat om te assisteren of vragen te beantwoorden.

Bij telecomstoringen, die helaas onvermijdelijk zijn, zal EXIC snel service verlenen, en bij nieuwe ontwikkelingen in onze branche denkt, doet en leeft EXIC mee. Onze conclusie is dat EXIC een fijn bedrijf is om mee samen te werken.

 Sinds de zomer van 2018 werken wij naar volle tevredenheid samen met Excellent in Communicatie. Zij denken met ons mee en mocht er een probleem zijn, dan wordt dit direct opgepakt en zo snel mogelijk opgelost. Het team van EXIC bestaat uit kundige mensen met een ruime ervaring in en kennis van telefonie en internet. Ook in het geval van benodigde nieuwe hardware staan ze ons bij en voorzien ze ons van de juiste adviezen.

Wij zijn heel erg tevreden over Excellent in Communicatie!

Angelique van der Horst
FysioHolland OudenboschExcellent in Communicatie is voor ons de partner waar we onze telecomzaken voor Europa en USA door laten behartigen.

Speerpunten voor onze samenwerking zijn service, advies, bereikbaarheid, snelheid en gemak. De proactieve houding vanuit Excellent zorgt ervoor dat wij geen omkijken hebben naar onze telefonieoplossingen. Servicevragen worden altijd adequaat, snel en met expertise opgelost. Onze vraagstukken worden altijd beantwoord met een door kennis onderbouwd advies, waarom keuzes wel of juist niet gemaakt dienen te worden.

EFESO Consulting geeft haar volledige vertrouwen aan Excellent in communicatie.
Ik, Albert Peijnenburg, eigenaar van Peijnenburg Re-integratie B.V. uit Boxtel kwam jaren terug in contact met Steven Schoemans. Vanuit ons re-integratiebedrijf begeleiden wij ongeveer 450 mensen naar en op de diverse arbeidsplekken door geheel Noord-Brabant. Wij doen dit met ongeveer vijftien jobcoaches in deze regio. Wij zijn op dit moment één van de grootste partners van UWV in Noord-Brabant. In ons werk is telefoneren, snel actie ondernemen en afspraken nakomen één van de belangrijkste pijlers tot succes. Onze slogan “Waarom uitstellen tot morgen wat vandaag kan” is dan ook zeer van toepassing. Ik zoek dan ook altijd relaties voor mijn bedrijf die op dezelfde manier willen werken.

In Steven Schoemans van Excellent in Communicatie heb ik iemand gevonden die op dezelfde manier zaken doet. Als ik problemen heb is een telefoontje voldoende om Steven in actie te laten komen. Hij zal altijd kijken naar hoe hij mij het beste kan adviseren, in zowel prijs als in kwaliteit. Excellent in Communicatie heeft dit in eerste instantie perfect geregeld voor al mijn telefonie binnen mijn bedrijf maar vervolgens ook een goed advies uitgebracht voor mijn energieleverancier. Dus wanneer Steven vraagt ‘wil je voor mij een referentie schrijven?’ dan doe ik dit met alle plezier, want ik zou Excellent in Communicatie bij al mijn relaties aanbevelen.

Op onze visitekaartjes worden de volgende steekwoorden vernoemd:

  • Daadkrachtig

  • Empathisch

  • Duurzaam

Dit zou zeer zeker ook passend zijn voor Excellent in Communicatie en voor Steven Schoemans.

Albert Peijnenburg
Directeur Peijnenburg Re-integratie B.V.
Molenstraat 57
5281 JN Boxtel

Naast de telecomoplossingen die Steven biedt, is er ook een online mogelijkheid tot het vergelijken van energieleveranciers. De keuze was hierdoor eenvoudig te maken en perfect toegespitst op de wensen van Dort. Wij zijn geadviseerd in telefonie, met als uitgangspunt prijs en inhoud. Snelle actie heeft ons doen beslissen om de zaken bij Excellent onder te brengen.

Kortom, snelle en adequate actie en reactie hebben gezorgd voor een goed resultaat.

Seth Blanjaar
Werken met Steven geeft plezier en snelheid in het optimaliseren van werkprocessen of de inkoop waar scherpe resultaten behaald moeten worden. Zijn expertise ligt in een pragmatische aanpak, en denken binnen mogelijkheden van wat nodig is in plaats van wat mogelijk is. Wat niet relevant is, wordt goed onderbouwd weggezet, waardoor je als klant zelf de keuzes maakt. Bij Steven heb je niet het gevoel dat je iets koopt, maar wel vanuit vertrouwen en gezamenlijke belangen gaat voor optimale resultaten. In de flexibiliteit van zijn onderneming Excellent in Communicatie heeft zijn pragmatische werkwijze nog meer de ruimte dan in de jarenlange werkrelatie die ik met hem heb opgebouwd bij Vodafone.

José Geertsema executive coach, strategisch adviseur JOSAY / < 2015 directeur Ixta Noa 

Contactgegevens:
jose@josay.nl
+31 6 13273207
linkedin: /in/josegeertsema
Als zelfstandig ondernemer heb je gewoon de tijd en de kennis niet om jezelf te verdiepen in deze telecommaterie. Wat heerlijk dat jullie ons alles uit handen nemen……nu hebben wij tenminste tijd over om ons bezig te houden met waar we werkelijk goed in zijn! Leuk zo’n enthousiast team wat er nog ECHT voor wil gaan, en zich niet verschuilt achter allerlei loze beloften.

Anke van Luyt
Onze ervaringen met de heer Steven Schoemans als vast aanspreekpunt voor ons bedrijf zijn zeer positief. Hij inventariseerde allereerst de behoefte van het bedrijf, met kantoren in het buitenland. Daarnaast werden diverse van dit soort bedrijven in hetzelfde gebouw, die al op andere gebieden samenwerken, als één bundel gekoppeld, met specificaties per mobiel telefoonnummer. Met diverse oplossingen, zoals bijvoorbeeld voordelig bellen naar en vanuit het buitenland, ontzorgt hij de bedrijven met het zoeken naar goede en goedkope oplossingen. Halfjaarlijkse evaluatie en verbruiksbewaking zijn standaard in het pakket opgenomen. Al met al zijn wij zeer tevreden met deze dienstverlening, die ons altijd op de meest actuele stand houdt betreffende communicatiemiddelen en -methoden.

Damko B.V.

  1. Kleikers Director

  2. Kleikers-Peeters Financial Officer