Internet verbindingen

Connectiviteit
Een betrouwbare internetverbinding is als water uit de kraan. Het lijkt simpel, maar dat is het niet. Excellent in Communicatie levert uitsluitend betrouwbare verbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland.

DSL
Excellent in Communicatie levert een compleet assortiment van alle beschikbare verbindingen via KPN en Tele2. Wij beperken ons niet tot de standaardverbindingen, ook uitgebreidere zakelijke verbindingen behoren tot de mogelijkheden.

Glasvezel
Excellent in Communicatie biedt betrouwbare glasvezelverbindingen via meerdere operators, waaronder KPN, Tele2, Vodafone Ziggo en Eurofiber.

Straalverbindingen
Is een vaste internetverbinding niet mogelijk op het adres van jouw klant? Dan kan een radiostraalverbinding de oplossing zijn. Excellent in Communicatie praat je graag vrijblijvend bij over de mogelijkheden.

Lokale glasvezel initiatieven
Excellent in Communicatie levert connectiviteit via een groot aantal lokale glasvezelinitiatieven. Bekijk de opties hieronder.

4G-managed oplossingen
Excellent in Communicatie levert volledige managed 4G-oplossingen voor buitengebieden, off-net locaties, maar ook voor kortlopende periodes. Denk hierbij aan seizoensgebonden activiteiten. Een overeenkomst vanaf drie maanden behoort al tot de mogelijkheden.

Bedrijfsnetwerk en firewall
Heeft jouw organisatie meerdere vestigingen? Dan is een stabiel en veilig netwerk een vereiste. De bedrijfsnetwerken van Excellent in Communicatie voldoen niet alleen aan die criteria, ze zijn ook nog eens betrouwbaar en kostenefficiënt.

Managed apparatuur
Omdat we bij Excellent in Communicatie snappen dat het kopen van dure apparatuur niet altijd de makkelijkste optie is, bieden we diverse apparatuur in een managed variant aan. In het kort: er is geen grote investering nodig en toch geniet je van de beste producten op de markt.

steve-halama-t5zp-0ZXFPg-unsplash