Ontmoet ons team

Steven Schoemans

Inmiddels heb ik ruim tien jaar werkervaring in de telecom B2B-markt, en ik heb meerdere rollen bij Vodafone vervuld. Door deze ervaring heb ik van dichtbij gezien wat de juiste telecomoplossing voor een bedrijf inhoudt en betekent. Het is een eerste levensbehoefte, levensader van het bedrijf, want: zonder communicatie geen klanten. EXIC ontzorgt en daardoor kunnen jullie als organisatie doen waar jullie goed in zijn. Laat de telecom aan ons over en de organisatie wordt beter bereikbaar, kostenefficiënter en u heeft er nooit omkijken naar – althans, niet naar de telecom.

profielfoto Luuk

Luuk Giesbers

Ik heb inmiddels meer dan 25 jaar veelzijdige werkervaring in de IT; van werken voor hele grote klanten met 100.000+ gebruikers tot het regelen van de kantoorautomatisering voor een ondernemer. Klanttevredenheid staat voor mij altijd bovenaan en ik vind het een uitdaging om dit elke keer weer voor elkaar te krijgen. Ik heb altijd al een connectie gehad met de telecom-business en krijg bij EXIC de kans om voor klanten de beste telecomoplossing te vinden en aan te bieden.

Micael Groot

Tien jaar geleden begon ik als servicemonteur bij KPN, waar ik uiteindelijk ook vrijwel alle technische aspecten van het bedrijf gezien heb. Toen ik vervolgens bij een serviceprovider ging werken omvatte mijn werk in plaats van alles vóór nu alles ná het ISRA; denk aan maatwerk in IP-netwerken, VPN, SSL, IDP en anti-spam. Ik ben doorgegroeid naar exploitant op het gebied van glasvezelnetwerken, met nog een switch naar glasvezel, DWDM en CWDM. Met werkervaring binnen wisselend telecomlandschap ben ik een goede toevoeging aan het team van EXIC.

Babette Sijben

Ik ben ooit bij Vodafone begonnen in de buitendienst op de B2B-markt. Daar ontdekte ik dat ik heel gelukkig word van commerciële mogelijkheden creëren, contact maken en de beste communicatieoplossing bedenken voor bedrijven. Zonder contact heb je immers geen contract. Ik vind het belangrijk om te zeggen wat je gaat doen en doen wat je zegt. Na een aantal jaren in het buitenland gewoond te hebben ben ik nu, met heel veel enthousiasme, weer back in business voor EXIC.